Saarijärveläiselle metsäkoneenkuljettaja Tommi Saarelalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 04.02.2021

Metsäpalvelu Hiekkala Oy:n saarijärveläiselle metsäkoneenkuljettaja Tommi Saarelalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Forestista operaatioesimiehet Erkki Alapiha ja Esa Pienkellomäki, tuotantopäällikkö Pasi Arkko ja operaatiopäällikkö Arto Tähkävuori sekä Metsäpalvelu Hiekkala Oy:n toimitusjohtaja Hannu Hiekkala 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

" Tommi Saarela on alansa huippuosaajia. Hän hoitaa työnsä esimerkillisesti ja on valmis auttamaan ja perehdyttämään auliisti myös muita. Asenne on hyvä, mitä tehdään, tehdään aina hyvin. Hän on erityisen hyvä kuuntelemaan muita ihmisiä. Hän vastaa selkeästi ja ammattitaitoisesti esitettyihin haastaviinkin kysymyksiin. Hänen kanssaan on työyhteisössä kaikkien helppo toimia ja hän luo hyvän ja ammattitaitoisen toimintaympäristön ympärilleen."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.