Savonlinnalaiselle hakkuukoneenkuljettaja Timo Karjalaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 19.04.2021

Metsänkorjuu Pulkkinen Oy:n savonlinnalaiselle hakkuukoneenkuljettaja Timo Karjalaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Konehuolto Leväniemi Oy:n yrittäjä Jari Leväniemi, UPM Metsän metsäasiakasvastaava Ari Mikkonen, Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon metsäasiantuntija Aki Parkkinen, Metsänkorjuu Pulkkinen Oy:n yrittäjät Sami ja Seppo Pulkkinen sekä hakkuukoneenkuljettaja Tuomo Tolvanen.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Timo Karjalainen on toiminut pitkään motokuljettajana Metsänkorjuu Pulkkisella. Hän on ollut koko työuransa hyväasenteinen metsään suuntautunut henkilö, joka on aina valmis auttamaan työkavereita tavalla tai toisella. Hän on pyyteetön tekemään toisten hyväksi tarvittaessa asioita, pitää yllä hyvää ilmapiiriä työssä ja vapaa-ajalla. Timo on myöskin hyvin pidetty metsänomistajien ja muiden metsätahojen keskuudessa, hänen kanssaan on kenen tahansa helppo kommunikoida. Hän on hyvin rauhallinen ja harkitseva asioissa, erittäin hyvä henkilö työyhteisön hyväksi tyypiksi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
Seppo Pulkkinen, yrittäjä, Metsänkorjuu Pulkkinen Oy, puh. 040 588 5558 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.