Suonenjokelaiselle toimihenkilö/puutavara-autonkuljettaja Jari Hyväriselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 29.04.2021

Kaitaisten Kuljetus Oy:n suonenjokelaiselle toimihenkilö/puutavara-autonkuljettaja Jari Hyväriselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä hankintapäällikkö Juha Ekola, operaatioasiantuntijat Marja Kolari, Jari Kuonanoja ja Timo Seppä sekä Tapiolan Kone Oy:n toimihenkilö Tuomas Miettinen ja Kaitaisten Kuljetus Oy:n yrittäjä Jari Paunonen.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Jarilla on tavoitteellinen ja positiivinen ote työntekoon: ”Aina on pystyttävä parempaan” on lause, joka kuullaan Jarin suusta usein. Jari pitää aktiivisesti yhteyttä niin yrityksen muiden kuljettajien, toimeksiantajan edustajien kuin samalla alueella toimivan korjuuyrittäjän toimihenkilönkin kanssa varmistaen näin kuljetusten onnistumisen mahdollisimman tehokkaasti. Positiivisesti pilke silmäkulmassa Jari on aina valmis jakamaan kokemustaan sekä myös kehittämään toimintaa edelleen, mikä on työyhteisössä erittäin tärkeää."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
Marja Kolari, operaatioasiantuntija, Stora Enso Metsä, puh. 040 484 1851
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.