Tamperelaiselle yritysasiakasneuvoja Jarmo Lepolalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 26.02.2021

Suomen metsäkeskuksen yritysasiakasneuvoja Jarmo Lepolalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Mari Lilja, elinkeinopäällikkö Ari Lähteenmäki, metsäneuvoja Laura Rantanen, luonnonhoidon asiantuntija Jukka Ruutiainen, metsätietoasiantuntija Mika Suvanto ja metsäneuvoja Vesa-Matti Virtanen.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Jarmo Lepola työskentelee ahkerasti ja suhtautuu työhönsä intohimolla sekä hyödyntää monipuolisesti omia vahvuuksiaan. Jarmo tukee ja opastaa työkavereitaan tasapuolisesti ja etsii ongelmiin ratkaisut. Jarmo toimii työkavereiden tukena muun muassa vaativimpien Excel taulukointien ja graafien laadinnassa, Webropol- kyselyjen suunnittelussa sekä asiakkuuden hallintajärjestelmien hyödyntämisessä. Niin ikään Jarmo on viihtyisän toimiston ja työhyvinvoinnin tae huolehtimalla toimiston pienten vikojen ja puutteiden korjauksista sekä kestitsemällä kahvipöydän antimilla esimerkiksi merkittävien suomalaisten urheilusaavutusten hetkillä. 
Jarmo huolehtii aktiivisesti kunnostaan kuntosalilla sekä pyöräilemällä ja pyöräilykärpäsen Jarmo onkin saanut tartutettua lukuisiin työkavereihinsa. Pyöräilyyn vihkiytyneenä Jarmo koordinoi osaltaan Metsäkeskuksen kilometrikisaa ja liikuttaa näin kymmeniä metsäkeskuslaisia. Jarmo innostaa työyhteisön yhtenäisyyttä edistäviin tempauksiin. Toimiston tyhy-päiviin ja illanviettoihin Jarmo keksii aina viihdyttävää ohjelmaa ja erilaisissa henkilöstötilaisuuksissa Jarmolla on keskeinen rooli puitteiden rakentamisessa ja visualisoinnissa. Jarmo on aktiivisesti mukana henkilöstökerho Pirmetin toiminnassa – niin talkoissa kuin matkoilla. Hän on toiminut viime vuodet Pirmetin puheenjohtajana. 
Jarmo on aikaansa seuraava moniosaaja ja aina valmis tarttumaan uusiin tuuliin ja haasteisiin. Hän puhuu muista hyvää myös selän takana ja luo tälläkin osaltaan rohkaisevaa hyvän ilmapiiriä ympärilleen. Jarmon asenne elämään on ihailtava ja esimerkillinen kaikin puolin ja hän osaa nähdä asioiden eri puolet ollen valmis ymmärtämään erilaisia näkökulmia. 
Jarmo on ahkera, asiantunteva, auttavainen, sitoutunut ja luotettava työkaveri – sanalla sanoen hyvä tyyppi. On onnekasta saada olla hänen kanssaan samassa työyhteisössä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen
Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.