Tyrnäväläiselle sovelluskoordinaattori Erkki Saarelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 26.02.2021

Suomen metsäkeskuksen tyrnäväläiselle sovelluskoordinaattori Erkki Saarelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksen metsätietoasiantuntija Juha Inkilä, paikkatietoasiantuntija Mikko Kesälä ja Jyrki Lehtinen, projektipäällikkö Antti Leinonen ja elinkeinopäällikkö Eeva-Liisa Repo.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
” Erkki Saari työskentelee Suomen metsäkeskuksessa sovelluskoordinaattorina. Aiemmin Erkki työskenteli vuosia paikkatietoasiantuntijana. Erkin toimipiste on Oulussa, mutta tehtäväkenttä on valtakunnallinen. Ihmisenä Erkki on kuin aurinko. Aina hyvällä tuulella ja valmiina auttamaan toisia . Erkiltä löytyy aina aikaa ja kärsivällisyyttä opastaa työkavereitaan paikkatiedon saloihin. Tiukkakaan paikka ei saa Erkkiä hermostumaan, vaan aina on positiivisesti pilke silmäkulmassa. Erkki tekee sen minkä aikoo ja saa omat työnsä hoidettua hyvin. Töiden hoitaminen ei ole vain rutiinia, vaan hän myös keskittyy ja kehittää asioita. Erkki osallistuu myös aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin ja pitää näin yllä osaamistaan, jota jakaa työyhteisössä. Erkin tapoihin ei kuulu nurina ja se että kaikki on pielessä. Asioita tehdään, edistetään ja parannetaan.” 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.