Uuraslaiselle metsäasiantuntija Jarkko Liukkoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 09.06.2021

Metsä Groupin uuraslaiselle metsäasiantuntija Jarkko Liukkoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupista piiripäällikkö Antti Heinonen, metsäasiantuntija Ossi Kokkila, operaatioesimies Pekka Noponen, asiakaspäällikkö Hannu Pirinen ja palveluneuvoja Marja-Liisa Riipinen. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Jarkko on monitaitoinen kaveri, joka auttaa työtovereitaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Oli kyse sitten työtovereiden tuurauksesta työajalla, pihapuiden kaadosta tai auton korjauksesta apua Jarkolta saa aina. Hän hoitaa sen minkä lupaa ja huolehtii samalla myös muiden hyvinvoinnista. Kahvipöydässä istuttaessa Jarkko myös saa aina naurua aikaiseksi omalla olemuksellaan ja jutuillaan."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.