Varkautelaiselle operaatioasiantuntija Jari Kuonanojalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 08.03.2021

Stora Enso Metsän operaatioasiantuntija Jari Kuonanojalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.     
Stipendiä esittivät Koneteko Pitkänen Oy:n työnjohtaja Hanna Pitkänen, Tapiolan Kone Oy:n yrittäjä Jarmo Suvela, Stora Enso Metsästä hankintapäällikkö Juha Ekola, operaatioasiantuntijat Raimo Hiltunen, Eeva Piironen, Timo Seppä ja Ismo Vepsäläinen. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Varkautelainen operaatioasiantuntija Jari Kuonanoja ei ole milloinkaan nostanut itseään esille. Me työyhteisössä tiedämme, että hänen rautaiseen ammattitaitoonsa operatiivisissa asioissa voimme aina turvautua ja luottaa. Sanonnat "Jari pystyy tässä varmaankin auttamaan" ja "Jari tämän varmastikin tietää" ovat meille kaikille tuttuja. Ja Jarihan tietää ja jakaa tietämystään pyyteettömästi työkavereille.
Jari on kiinnostunut asioista ja hänellä on kyky ajatella oman työalueensa ulkopuolelle. Hän pohtii ja miettii asioita. Hänellä on kyky kehittää omaa toimintaa ja kehittää myös ympärillä olevien työkavereiden toimintaa.
Jari ei näytä stressaantuvan mistään, asiat hoituvat, hän ei hötkyile eikä paisuttele asioita. Jari pystyy hoitamaan myös ns. hankalat asiat ammattitaitoisesti ja yhteistyökykyisesti. Jos Jarin kanssa joutuu hankaluuksiin on todennäköisesti ”syytä katsoa peiliin”.   

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Eeva Piironen, operaatioasiantuntija, Stora Enso Metsä, puh. 040 732 9880
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.