Forssalaiselle toimistonhoitaja Pirjo Jussilalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 29.11.2022

Metsänhoitoyhdistys Lounais-Hämeen forssalaiselle toimistonhoitaja Pirjo Jussilalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Lounais-Hämeestä metsäasiantuntijat Tiina Jämsä, Juhani Kaltakari, Heli Ketola, Tuomo Närkki ja Mikko Uusitalo sekä toiminnanjohtaja Kari Kannisto, korjuuesimies Janne Liukkonen ja metsänhoitoesimies Tapani Siivonen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
”Pirjo on työyhteisömme yhdessä pitävä liima ja ilopilleri. Auttavainen ja epäitsekäs toimiston hengetär, joka kaikesta vastaavana toimistonhoitajana on tavallaan keskeisin työntekijä organisaatiossamme. Hän on luonteeltaan positiivinen ja aina avulias. Kaikesta kiireestä huolimatta Pirjolta löytyy aina aikaa ja myös kykyä auttaa ja opastaa muita toimihenkilöitä erilaisissa työtehtävissä. Avuliasta ominaisuutta korostaa se, että pitkästä urasta huolimatta Pirjon kyky oppia uusia asioita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia ei ole lainkaan hidastunut. Pirjo saa uudet tietojärjestelmät tai muut haastavat asiat ensimmäisenä haltuunsa, eikä kursaile auttaa tämän jälkeen muita uuden oppimisessa ja soveltamisessa. Työnsä Pirjo hoitaa aina täsmällisesti ja ajallaan loppuun asti. 
Vaikka Pirjo toimistonhoitajana edustaa osittain myös yhdistyksen "terävää päätä", hän on aina pysynyt vaikeissakin henkilö- ja työsuhdeasioissa kaikkien työntekijöiden kanssa luottamuksellisissa ja hyvissä väleissä. In Pirjo We trust!.” 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Kari Kannisto, toiminnanjohtaja, Metsänhoitoyhdistys Lounais-Häme, puh. 040 707 0459
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.