Imatralaiselle B2B Service Lead Anna-Mari Pyykölle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 30.09.2022

Stora Enson imatralaiselle B2B Service Lead Anna-Mari Pyykölle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä IT-tiimin vetäjä Antti Hartikka, controller Tommi Kostamo, 
IT-palveluvastaava Tero Kuningas, B2B-asiantuntija Carol Levin, ForestHub ja Pankko -palveluvastaava Anu Luukkonen, kehitysasiantuntija Pasi Rantanen, B2B-ostopäälliköt Juha Sipinen ja Mikko Utunen, kehityspäällikkö Sami Turunen ja kehitysasiantuntija Miia Vainio.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Anna-Mari on organisaatiomme pääasiallisen järjestelmän erityinen ja ainutlaatuinen asiantuntija, jonka neuvonnan ja avun puoleen käännytään kaikkialta organisaatiostamme. Suuresta työtaakastaan huolimatta hän pyrkii auttamaan järjestelmän kanssa pulassa olevia kollegoitaan kärsivällisesti. Hän pystyy aina näkemään koko kuvan ja on sitoutunut ns. Metsän tavan edistämiseen. Hän pitää yllä positiivista ilmapiiriä vaikeissakin tilanteissa ja on pidetty työkaveri."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Carol Levin, B2B-asiantuntija, Stora Enso Metsä, puh. 040 664 6130  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.