Joensuulaiselle metsäneuvoja Kaisa Lindellille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 23.02.2022

Suomen metsäkeskuksen metsäneuvoja Kaisa Lindellille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta metsätietoasiantuntija Ville Bister, metsäneuvojat Nina Grön, Henna Höglund ja Panu Kukkonen, tarkastustoiminnan asiantuntija Lauri Haataja, metsätietopäällikkö Jussi Lappalainen ja rahoitus- ja tarkastuspäällikkö Mikko Korhonen.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Kaisa on yksi monista hyvistä luonnon monimuotoisuuden osaajista. Kaisan kokemus erilaisista työtehtävistä luonnonhoidon parissa on monipuolinen ja laaja. Uransa varrella hän on huomioinut luonnon monimuotoisuutta mm. metsäsuunnittelijan, metsäluonnon asiantuntijan ja viranomaistöiden näkökulmista. Kaisa sanoittaa kokemusta ja näkemystä niin maastossa kuin ruudun ääressä. Hän yhdistää aiemman osaamisen uuteen, viimeisimpänä digitaalisten tarkastusten tiimissä. Palautteella ja pohdinnalla Kaisa vie asioita eteenpäin. Kaisa panos on tärkeä uusien henkilöiden perehdyttäjänä sekä uusien työtapojen kehittelyssä. Kaisan iloinen, rauhallinen ja perusteellinen sekä käytännönläheinen, keskusteleva ja kokonaisvaltainen työskentelytapa ovat omiaan jalkauttamaan ammatillista osaamista. Hän kuvaa metsä- ja luontotiedon vaiheita, monimuotoisuuden huomioimisen kehityskaaria ja opastaa syventymään sekä näkemään tiedon taakse."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Henna Höglund, metsäneuvoja, Suomen metsäkeskus, puh. 040 674 9856
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.