Joensuulaiselle metsuri Jari Irjalalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 02.09.2022

Metsätyö T. Koponen Oy:n metsuri Jari Irjalalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsätyö T. Koponen Oy:n arboristiopiskelija Alexander Dyundin, arboristi/ metsätalousinsinööri/yrittäjä Teemu Koponen, metsurit Mika Lehikoinen ja Tero Pölönen, metsuri/metsämestari Jari Syrjälä ja arboristi Alessio Venturi.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Jari on työkavereista huolehtiva innostaja, tarkkailee itseään ja haluaa kehittää itseään. Hän opastaa, kuuntelee, miettii uusia toimintatapoja oman ja työkavereiden työn helpottamiseksi. Jari on ahkera, luotettava ja iloitsee toisten onnistumisista. Hänellä on pitkä ura metsäalalla ja arvostaa omaa sekä toisten tekemää työtä. Jari on metsuri isolla sydämellä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Jari Syrjälä, metsuri/metsämestari, Metsätyö T. Koponen Oy, puh. 050 436 8534  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.