Keminmaalaiselle controller Kirsi Mularille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 02.09.2022

Stipendiä esittivät Metsä Forestista operaatiopäällikkö Jarmo Karhu, ostopäällikkö Ville Keskinen, Group Business Controller Tuukka Korkiatupa, piiripäällikkö Jarkko Parpala, controller Heikki Pihlajamaa, Business Controller Maria Saxlund ja markkinointipäällikkö Katri Sedoff.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Kirsi on aina avulias, ei jätä kysyjää pulaan. Vankka kokemus metsäalan eri tehtävissä korostuu Kirsin kokonaisvaltaisessa osaamisessa ja asioiden käsittelyssä. Työyhteisössä hän ottaa kaikki huomioon ja on yleensä etunenässä järjestelemässä asioita yhteisiin tapahtumiin liittyen. Kirsi on aidosti kiinnostunut työkavereiden fiiliksistä. Monen monta puhelua on alkanut Kirsin kysymyksellä: ”Soitin, miten menee?”. Hän ei pelkää heittäytyä porukan edessä ja on monesti nostattanut työporukan ilmapiiriä esimerkiksi taukojumppatempauksillaan. Kirsi on erittäin ammattitaitoinen, tarkka työssään ja sinnikäs viemään asioita maaliin. Hänen vankka kokemuksensa herättää luottamusta ja hän onkin kollegoidensa suuresti arvostama työkaveri. Kirsin kanssa on mutkatonta tehdä työtä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Tuukka Korkiatupa, Group Business Controller, Metsä Forest, puh. 040 829 9452
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.