Kotkalaiselle erityisasiantuntija Jani Sadinsalolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 19.10.2022

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson kotkalaiselle erityisasiantuntija Jani Sadinsalolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Kymenlaaksosta metsäasiantuntija Helena Koivisto, metsävara-asiantuntija Timo Lassi, johtaja Panu Pettinen, kehittämispäällikkö Esa Viitarinne ja viestintäasiantuntija Sanna Vornanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Jani suhtautuu työhönsä tosissaan, mutta ei vakavasti. Hänellä on työssään analyyttinen ja rauhallinen ote eikä hän hevillä hätkähdä. Työkaverina hän on reilu, aina avulias ja kiltti. Janilta saa asiantuntevia ja hyviä neuvoja. Hän myös tekee mitä lupaa ja on muutenkin huippu työkaveri. Voiko olla ihmistä, joka ei Janista pitäisi!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Sanna Vornanen, viestintäasiantuntija, Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso, puh. 046 921 7464
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.