Kouvolalaiselle metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Otso Ahoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 05.10.2022

Suomen metsäkeskuksen metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Otso Ahoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta luonnonhoidon asiantuntija Marjo Ahola, elinkeinopäällikkö Tuomas Kähö, metsätilarakenteen asiantuntija Esa Lappalainen, rahoituksen ja tarkastuksen asiantuntija Niina Leppijoki ja metsäneuvoja Kati Pihkala.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Otso on tiimityöskentelijä. Päivittäisessä työssään hän pitää huolen siitä, että yhteisesti sovitut asiat tapahtuvat ajallaan ja laadukkaasti. Otso on yhteistyökykyinen ja valmis auttamaan tarpeen vaatiessa. Hän on myös aina valmis osallistumaan työpaikan yhteisiin tapahtumiin. Otso kehittää aktiivisesti omaa osaamistaan ja hän on osallistunut kahdelle Metsäkeskuksen sisäiselle oppimispolulle sekä useisiin lyhyempiin koulutuksiin. Hän myös jakaa osaamistaan työkavereilleen. Otsolla on aina positiivinen asenne työpaikalla. Hän ilahduttaa työkavereita loistavalla ja tilanteeseen sopivalla huumorintajullaan. Otson kanssa on ilo tehdä töitä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Marjo Ahola, luonnonhoidon asiantuntija, Suomen metsäkeskus, puh. 050 435 0213 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.