Lahtelaiselle metsäasiantuntija Jukka Mäkiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 12.08.2022

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen lahtelaiselle metsäasiantuntija Jukka Mäkiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeestä metsäasiantuntijat Mikko Heikkinen, Reijo Ikonen ja Thomas Lilja sekä hankepäällikkö Tiina Mansikkamäki ja johtaja Jari Yli-Talonen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Jukan kyky neuvoa ja auttaa rauhassa ilman kiireen tuntua on auttanut työkavereita suuresti uuden ohjelmiston käyttöönotossa. Hän jaksaa kouluttaa ja neuvoa samoja asioita yhä uudelleen, ja onkin herättänyt ihmetystä toimihenkilöiden keskuudessa lehmänhermoillaan. Jukka ei ole tuonut esille omia työkiireitään lainkaan. Jukka on hoitanut sinnikkäästi tätä työllistävää lisäpestiään Kärkölän alueen metsäasiantuntijan työn ohella.” 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Tiina Mansikkamäki, hankepäällikkö, Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme, puh. 044 209 7544
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.