Laitilalaiselle metsäkoneyrittäjä Aleksi Sukarille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit

torstaina, 15.09.2022

Vakka Forest Oy:n laitilalaiselle metsäkoneyrittäjä Aleksi Sukarille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendejä esittivät Metsä Groupista metsäasiantuntijat Eetu Heino, Mikko Kaamanen, Johanna Mikkola ja piiripäällikkö Jari Mäntylä sekä operaatioasiantuntija Anssi Raunio.

" Aleksi on metsäalan rautainen moniosaaja, jonka kanssa yhteistyö sujuu vaivattomasti. Hän on ajan tasalla asioista ja pitää yhteyttä metsäasiantuntijoihin sekä muihin urakoitsijoihin. Hänen osaamisensa on monipuolista ja työnjälki erinomaista. Hän on positiivinen, ahkera ja aina valmis auttamaan muita. Aleksi osaa katsoa työtään myös muiden näkökulmasta ja pyrkii tekemisellään helpottamaan muiden työskentelyä. Hänen kanssaan on mukava tehdä yhteistyötä, kun asiat on mietitty alusta loppuun saakka. Osaamistaan hän pyrkii jakamaan käytännön vinkkien antamisella niin uusille metsäasiantuntijoille, kuin koneenkuljettajillekin."

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Jari Mäntylä, piiripäällikkö, Metsä Group, puh. 0500 114 018
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.