Lieksalaiselle erityisasiantuntija LKV kaupanvahvistaja Joona Turuselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 21.01.2022

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan lieksalaiselle erityisasiantuntija LKV kaupanvahvistaja Joona Turuselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalasta metsäesimies Risto Keskinen, metsäasiantuntijat Ville Kilpeläinen ja Joni Komulainen, erityisasiantuntija LKV, AKA, kaupanvahvistaja Henri Leppänen ja erityisasiantuntija Noora Pyykkö. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Joona toimii työssään tehokkaana ja aikaansaavana esimerkkinä työtovereille ja käy kahvihuoneessa keskustelua sujuvasti aiheesta kuin aiheesta. Häneltä voi kysyä neuvoa monenlaisiin metsäalan tehtäviin liittyen ja hänellä on käytännönläheisiä ratkaisuja pulmatilanteisiin. Joona tulee toimeen porukassa kuin porukassa ja on laajalti paikallisten metsänomistajien ja sidosryhmäläisten tuntema hyvä tyyppi, jollaisia metsäalalla ehdottomasti tarvitaan yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi ja kokemukseen perustuvan tehokkaan tekemisen esikuvaksi.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Noora Pyykkö, erityisasiantuntija, Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala, puh. 040 544 2679 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.