Posiolaiselle metsäasiantuntija Jukka Hiltuselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 28.09.2022

Metsä Groupin posiolaiselle metsäasiantuntija Jukka Hiltuselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupista piiripäällikkö Jarkko Parpala, operaatiopäällikkö Jarmo Karhu, operaatioasiantuntija Esa Hietala ja Pasi Maaninka, metsäomaisuudenhoitajat Jaakko Pitkänen ja Marko Nikula, metsäasiantuntija Kalle Koskenranta ja osaamisen ja markkinoinnin asiantuntija Johanna Ollila-Regina.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Jukka on puunhankinnan rautainen ammattilainen, joka haluaa kehittää itseään ja on aina valmis auttamaan muita, olipa kyseessä perinteiset metsämiestaidot tai tietotekninen osaaminen. Jukka on toiminut monessa Metsä Groupin puunhankinnan tietojärjestelmän kehittämisprojektissa testaajana ja häneltä löytyy sopivan kriittinen sekä innovatiivinen ote asioiden kehittämiseen. Työnsä Jukka hoitaa laadukkaasti ja varmasti. Yhteisissä tilaisuuksissa Jukka luo ympärilleen positiivista metsämieshenkeä ja toimii usein illanistujaisissa musiikkivastaavana.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Esa Hietala, operaatioasiantuntija, Metsä Group, puh. 040 646 3773
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.