Ruokolahtelaiselle puutavara-autonkuljettaja Timo Martikaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit

torstaina, 27.10.2022

Kuljetus Tii-Sik Oy:n ruokolahtelaiselle puutavara-autonkuljettaja ja ajojärjestelijä Timo Martikaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendejä esittivät Stora Ensosta kuljetusten suunnittelun operaattori Titta Laitinen, Autoyhtymä Lahtisen kuljetusyrittäjä Sami Lahtinen, Kuljetus Tii-Sik Oy:stä puutavara-autonkuljettaja Sami Miettinen, toimitusjohtaja Rauno Sikiö ja kuljetusyrittäjä Antti Tiippana. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
" Timo on positiivinen, hyväntuulinen ja auttavainen. Hän on joustava ja mukautuu nopeasti ajomuutoksiin. Timo on mukana monessa kehitys- ja pilottihankkeessa ja tekee niissä parannuksia antaen vinkkejä ohjelmien tekijöille. Hän on monipuolinen osaaja, hallitsee auton, nosturin ja tietokoneen käytön sekä huollot."

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Antti Tiippana, kuljetusyrittäjä, Kuljetus Tii-Sik Oy, puh. 0500 154 463 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.