Savonlinnalaiselle myyntipäällikkö Jyrki Sahinjoelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 08.11.2022

Kesla Oyj:n savonlinnalaiselle myyntipäällikkö Jyrki Sahinjoelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät AGCO Suomi Oy:stä tuotepäällikkö Jani Laine, Kesla Oyj:stä tuotepäällikkö Aappo Hyttinen, huoltopäällikkö Antti Kaksonen, tuotesuunnittelijat Jussi Pennanen ja Jussi Suutarinen sekä markkinointisuunnittelija Miia Tirkkonen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
" Jyrki työskentelee vapaa-ajallaan metsänhoidon parissa ja seuraa alan kehitystä ja tapahtumia aktiivisesti. Ei siis ihme, että mies osaa asettua asiakkaan asemaan ja kertoa koneiden olennaiset asiat ihmisläheisellä ja ymmärrettävällä tavalla. Jyrki ei jätä yleensä mitään puolitiehen ja huolehtii siitä, että tekee vähintäänkin oman osuutensa asioiden eteenpäin viemiseksi. Ideoista hän ottaa kopin ja antaa niiden kehitykseen oman panoksensa -ja jälleen vähän enemmänkin. Jyrki tulee kaikkien kanssa toimeen ja yhteistyöhön hänen kanssaan voi aina luottaa."

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Miia Tirkkonen, markkinointisuunnittelija, Kesla Oyj, puh. 040 356 5102 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.