Vantaalaiselle Päättäjien Metsäakatemian ja johdon assistentti Tarja Etelämaalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 27.10.2022

Suomen Metsäyhdistyksen vantaalaiselle Päättäjien Metsäakatemian ja johdon assistentti Tarja Etelämaalle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. S
     
Stipendiä esittivät Metsäviestintä Oy:n projektipäällikkö Kaarina Aro, Suomen Metsäyhdistyksestä johtava asiantuntija vaikuttajaviestintä Elina Antila, toiminnanjohtaja Kirsi Joensuu, viestintäpäällikkö Anna Kauppi, asiantuntija vaikuttajaviestintä Eveliina Pokela.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Tarja on toimistomme organisaattori, jonka tuntevat Suomen metsäväki ja iso osa Suomen päättäjistä ja vaikuttajista. Hän on toiminut koko Päättäjien Metsäakatemian 26 vuotisen historian ajan sen käytännön asioista vastaavana ja kurssien kokoonkutsujana. Tarja on hoitanut työnsä aina virheettömästi ja pieteetillä ja ollut mukana uudistamassa toimintamalleja. Samalla metsänaishengellä, hihat käärittynä, Tarja tekee töitä myös Metsäyhdistyksen sisällä - käsite 'sisäinen asiakas' on Tarjaan sisäänrakennettu toimintamalli. Kun Tarja on projektissa mukana, kaikki toimii, ammattimaisesti, kenenkään ei tarvitse paikata. Mainitsematta ei voi jättää myöskään aina iloista ilmettä ja positiivista asennetta."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Kirsi Joensuu, toiminnanjohtaja, Suomen Metsäyhdistys, puh. 040 840 0642  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.