Oululaiselle suunnitteluvastaava Petteri Isokäännälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 03.05.2023

Metsäliitto Osuuskunnan oululaiselle suunnitteluvastaava Petteri Isokäännälle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsäliitto Osuuskunnasta operaatiopäällikkö Esa Hietala, kuljetuspäällikkö Harri Hyppänen, ostopäällikkö Ville Keskinen, asiakaspäällikkö Heikki Parpala, piiripäälliköt Jarkko Parpala ja Maritta Uutela, suunnitteluvastaava Juha-Pekka Perälä sekä suunnittelupäällikkö Timo Yli-Hukkala.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
”Petteri on hyvä tyyppi, rauhallinen ja luotettava työkaveri kovissakin paikoissa ja hän osaa aina hommansa. Hän tarjoaa työyhteisölle erinomaisen esimerkin siitä, kuinka ratkaista työongelmia järjestelmällisesti ja analyyttisesti. Petteri on myös aina aulis jakamaan muille laajaa tietämystään ja kokemustaan metsäalaltaan. Häneltä neuvon kysyjä saakin aina rehellisen ja suoran vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen. Hänen yhteistyökykynsä ovat erinomaiset ja Petteri kykenee ratkaisemaan vaikeimmatkin ristiriitatilanteet niin että kaikkien mielipiteet tulee huomioon otetuksi.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Timo Yli-Hukkala, suunnittelupäällikkö, Metsäliitto Osuuskunta, puh. 050 598 9771   
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.