Kankaanpääläiselle metsäasiantuntija Arja-Leena Korpuselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 13.12.2019

Metsänhoitoyhdistys Karhun kankaanpääläiselle metsäasiantuntija Arja-Leena Korpuselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Karhun metsäasiantuntijat Jorma Anttoora, Eetu Heino, Marita Säämäki sekä hallituksen jäsen Mikko Kurittu ja toiminnanjohtaja Jouni Peltoniemi.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

"Arja-Leena Korpunen on pitkäaikainen toimihenkilö, jonka ammatillinen tietotaso on erinomaista. Arja-Leena on aina valmis auttamaan kollegoita ja jaksaa neuvoa, opastaa ja kannustaa uusia työntekijöitä sekä myös auttaa vanhempia toimihenkilöitä. 'Hädän hetkellä' kaikki toimihenkilöt turvautuvat Arja-Leenan apuun. Arja-Leena on se henkilö, joka ottaa ensimmäisenä uudet asiat käyttöön. Hän oppii nopeasti esim. atk-ohjelmien käytön ja on aina valmis auttamaan hitaammin oppivia työkavereita. Arja-Leena on vapaa-ajallaan myös aktiivinen, hän osallistuu metsäalan yhdistysten lisäksi myös kyläyhdistyksen toimintaan. Arja-Leena on Metsänhoitoyhdistys Karhun kantava voima ja työkavereiden ja hallinnon arvostama ja pitämä henkilö. Hän tekee työnsä vastuuntuntoisesti, ahkerasti ja on motivoitunut hoitamaan metsänomistajien asioita. Arja-Leena on sydämellinen ja ystävällinen, mutta osaa tarpeen tullen olla tiukka ja jämpti edunvalvoja."  

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen


Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
metsäasiantuntija Marita Säämäki, Metsänhoitoyhdistys Karhu, puh. 040 522 4322
kehityspäällikkö Anne Manner, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 565 1553

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.