Orimattilalaiselle sovelluskoordinaattori Hanna Barmanille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 18.03.2020

Suomen metsäkeskuksen orimattilalaiselle Metsään.fi-palvelun sovelluskoordinaattori Hanna Barmanille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksen asiakkuusasiantuntija Kirsi Järvikylä, analyytikko Matti Kari, metsänomistajapalveluiden asiantuntija Kaisa Laitinen, Metsään.fi-palvelun sovellusvastaava Tuula Mesilammi, Metsään.fi-palvelun asiantuntija Karita Raivio ja asiakkuudenhallinnan sovellusvastaava Jeni Suhonen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Hanna Barman on jo useamman vuoden toiminut metsäalan sovelluskehityksen kärkijoukoissa. Hänen osaamisensa ja sitoutumisensa ovat olleet keskeisessä roolissa Metsäkeskuksen sähköisten asiointikanavien kehitystyössä. Hannan asenne työntekoa ja hänen työyhteisöään kohtaan ovat täyttä rautaa. Metsämieshenki näkyy hänen sitoutumisessaan työhön ja halussaan hoitaa työt niin, että asiakkaan ongelmat ratkaistaan ja asiakas saa tarvitsemansa palvelun. Kun töitä on paljon, Hanna osaa priorisoida tekemällä tärkeimmät asiat ensin ja palaa kiireettömiin tehtäviin myöhemmin. Työn imu on välillä Hannalla kova, mutta hän on vuosien myötä oppinut rajaamaan työ- ja vapaa-aikaa toisistaan, mikä on myös hyvää esimerkkiä muille. Työpaineenkin alla Hanna on valmis auttamaan ja neuvomaan, jotta yhteiset asiat edistyisivät mahdollisimman hyvin. Hän ei koskaan sano: ”ei kuulu minulle” ja on monta kertaa paikannut, kun joltain muulta ovat hanskat tipahtaneet. Hannan rinnassa sykkii kultainen sydän."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

sovellusvastaava Jeni Suhonen, Suomen metsäkeskus, puh. 040 758 4460

palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.