Turkulaiselle palveluneuvoja Saara Koivulalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 25.09.2019

Metsä Groupin turkulaiselle palveluneuvoja Saara Koivulalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

 

Stipendiä esittivät Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Maikki Kropsu, henkilöstöpäällikkö Pia Imelainen, piiripäällikkö Tomi Tasanen sekä metsäasiantuntijat Jari Mäntylä ja Matias Ulenius.

 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Saaran toiminta on kaikin tavoin hyvin positiivista ja avuliasta. Hän tekee aidosti ja epäitsekkäästi asioita toisten hyväksi - toisinaan jopa iltaisin ja viikonloppuisin kentän metsäasiantuntijoita auttaakseen. Saara tuo rohkeasti oman kantansa esiin asioiden hoidossa ja kehittää myös mielellään toimintatapoja sekä järjestelmiä etunojassa uutta kohti. Näissä kaikissa asioissa paistaa läpi halu auttaa muita. Saaraa voisi kuvailla Turun piirin äitihahmoksi. Häntä on helppo lähestyä tilanteessa kuin tilanteessa ja aina saa asiat selvitettyä eteenpäin. Saaran valoisa persoona tuo aurinkoa meidän jokaisen arkeen."

 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

 

Lisätietoja:

piiripäällikkö Tomi Tasanen, Metsä Group, 0500 760 285

toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.