Kajaanilaiselle hankesihteeri Eija Maliselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 16.12.2019

Suomen metsäkeskuksen kajaanilaiselle hankesihteeri Eija Maliselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksen työntekijät: rahoituksen ja tarkastuksen asiantuntija Ari Kemppainen, metsänomistajapalvelujen asiantuntija Kaisa Laitinen, projektipäälliköt Sanna Lehto ja Antti Leinonen sekä hankesihteeri Kati Toivanen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

"Hankesihteeri Eija Malinen on luotettava ja mukava työkaveri. Hankesihteerin työssä hän kantaa esimerkillisellä tavalla vastuuta kokonaisuuksista ja toimii asiakkaiden ja työyhteisön parhaaksi. Eija ajattelee asioita käsittelyssä olevaa yksittäistä asiaa laajemmin. Hän selvittää asioita oma-aloitteisesti ja hyödyntää osaamistaan sekä välittää tietoa huomioistaan prosessin seuraavassa vaiheessa toimivien ihmisten tietoon. Eija auttaa ja neuvoo asiakkaita aina ystävällisesti ja rauhallisesti. Hän on hyvä kuuntelemaan ja esittämään tarvittaessa oikeat kysymykset, jotta kysyjän todellinen pulma selviää. Työkavereiden avunpyyntöihin ja ongelmiin hän suhtautuu kärsivällisesti ja opastaa niin, että asiat selviävät. Hän suhtautuu myönteisesti uusiin asioihin ja hän on valmis kehittämään omaa ja koko työyhteisön toimintaa. Eija ei tee itsestään numeroa. Hän on hyvä tyyppi, jonka puoleen on helppo kääntyä niin pienissä hupijutuissa kuin isoissa työhön liittyvissä ongelmissakin."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen


Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
metsänomistajapalvelujen asiantuntija Kaisa Laitinen, Suomen metsäkeskus, puh. 044 710 4340
kehityspäällikkö Anne Manner, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 565 1553

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.