Kontiolahtelaiselle neuvonta-asiantuntija Johanna Simanaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 10.01.2020

Stora Enso Metsän kontiolahtelaiselle neuvonta-asiantuntija Johanna Simanaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän metsäasiantuntijat Seppo Kiiskinen, Noora Pyykkö ja Samppa Väyrynen sekä operaatioesimies Petri Meriläinen ja ostopäällikkö Kari Partanen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

"Johanna Simanainen on rautainen neuvonta-asiantuntija, joka auttaa arkipäivien hankalissa asioissa. Hän on hymyilevä ja iloinen ja Johannan positiivisuutta voi vain ihmetellä kaiken kiireen keskellä. Äänellään ja olemuksellaan hän saa käännettyä huononkin päivän hyväksi. Hän tuntee metsäasiantuntijan työt, verotus- ja sukupolvenvaihdosasiat ja pyrkii kehittämään itseään määrätietoisella otteella joka ikinen päivä hyödyttäen asiantuntemuksellaan koko työyhteisöä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen


Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
metsäasiantuntija Samppa Väyrynen, Stora Enso Oyj Metsä, puh. 044 500 9599
kehityspäällikkö Anne Manner, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 565 1553

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.