Lieksalaiselle metsäasiantuntija Seppo Kiiskiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 23.01.2020

Stora Enso Metsän lieksalaiselle metsäasiantuntija Seppo Kiiskiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän metsäasiantuntijat Matti Ikäheimonen, Seppo Immonen, Joonas Kasper, Jarkko Rantonen ja Samppa Väyrynen sekä metsänhoitoasiantuntija Piia Mikkonen ja Metsäkeskuksen metsäneuvoja Nina Gröhn.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

"Seppo Kiiskinen on tehnyt pitkän työuran metsäalalla. Hän on nähnyt metsäalan muutoksen pystymittauksesta digitalisaatioon ja on auttanut tuona aikana monta uutta metsäasiantuntijaa maailmalle neuvoillaan ja opeillaan. Seppo on karismaattinen henkilö, joka on uskaltanut tuoda esille selkeästi omat mielipiteensä ja näkemyksensä. Hän on osannut vastata niin vanhojen kuin uusien toimihenkilöiden murheisiin yhä kiireisemmässä työelämässä. Seppo on metsäasiantuntija, jonka ihmisläheinen ote asiakkaisiin ja työtovereihin on kantanut pitkälle."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen


Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
metsäasiantuntija Samppa Väyrynen, Stora Enso Oyj Metsä, puh. 044 500 9599
kehityspäällikkö Anne Manner, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 565 1553

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.