Savonlinnalaiselle metsäasiantuntija Jouni Puuruselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 12.12.2019

Stora Enso Oyj Metsän savonlinnalaiselle metsäasiantuntija Jouni Puuruselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Oyj Metsän metsäasiantuntijat Kalervo Janhonen, Keijo Kakkonen, Seppo Laukkanen, Heikki Lybeck, Tomi Miettinen, Saku Seppänen ja Hannu Venäläinen sekä markkinointipäällikkö Juha Hanni, asiakastukipäällikkö Pasi Lehtosaari, operaattori Jouni Liukko, tarkastuspäällikkö Markku Oikari, metsäjohtaja Janne Partanen, kehitysasiantuntija Matti Ronkanen ja ostopäällikkö Antti Tolvanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

"Jouni Puurunen on pitkän kokemuksen omaava erittäin innovatiivinen työyhteisön jäsen. Hän ei ole säästellyt työtuntejaan eikä omaa aikaansa auttaessaan ja tukiessaan muuta työyhteisöä. Hänet tunnetaan innostuvana, innostavana, idearikkaana ja itseohjautuvana ammattilaisena, joka ei ole koskaan jättänyt tiimiään tai työkaveriaan yksin. Hän omaa metsämiehen rehtiyttä ja suoraselkäisen toimintatavan. Hän jaksaa naurattaa tarinoillaan muita, mutta osaa myös kuunnella. Yrittäjäkunta ja metsänomistajat sekä tietysti työnantaja tuntevat hänet palvelualttiina, kannustavana, kärsivällisenä ja opastavana metsäammattilaisena. Lisäksi hänen tietomääränsä yltää erittäin laajalle tasolle; niin rakentamisesta, kunnostamisesta, metsänhoidosta, luontoon liittyvistä harrastuksistaan aina purjehdukseen saakka. Jouni on oikea työyhteisön "McGyver"."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen


Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
ostopäällikkö Antti Tolvanen, Stora Enso Oyj Metsä, puh. 040 635 1315
kehityspäällikkö Anne Manner, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 565 1553
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.