Mäntyharjulaiselle metsäasiantuntija Jaakko Penttiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 29.05.2019

Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa ry:n mäntyharjulaiselle metsäasiantuntija Jaakko Penttiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön valtakunnallinen ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaan metsänhoitoesimies Jari Kasurinen, toiminnanjohtaja Suvi Kokkola, korjuuesimies Markku Lopperi sekä metsäasiantuntijat Antti Majoranta ja Timo Ratamaa.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Jaakko on perus metsäjätkä, joka kannustaa omalla esimerkillään muita parempiin suorituksiin. Hän innostuu ja motivoituu kokeilemaan uusia asioita, kuten on tehnyt mm. luonnonhoitohankkeessa ja dronen käytössä pyrkien kehittämään työnteon tehokkuutta.

Jaakko suhtautuu ihmisiin yhdenvertaisina. Hän muistaa antaa palautetta myös esimiehelle tukien ja kannustaen häntäkin.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Suvi Kokkola, Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa, 044 763 1300
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.