Palvelupäällikkö Kirsi Nordströmille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 04.02.2019

Stora Enso Metsän Helsingin metsäpalvelupisteen palvelupäällikkö Kirsi Nordströmille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Ensosta viestintäpäällikkö Markus Haapamäki, palveluasiantuntija Hilkka Haatainen, liiketoiminnan kehityspäällikkö Niina Helakorpi, asiakaspalvelupäällikkö Heidi Hämäläinen, viestintäjohtaja Satu Härkönen ja ostopäällikkö Mikko Utunen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Kirsi oli perustamassa Stora Enson metsäpalvelupistettä Helsingin Kaisaniemeen yli 20 vuotta sitten, ja palvelee siellä edelleen pääkaupunkiseudun metsänomistajia. Ja kuinka hän palveleekaan! Kirsille jokainen asiakas on aina oma persoonansa, jota käydään vaikka kotiovella palvelemassa jos on tarve. Ja palvelu hoituu iloisella, energisellä ja ammattimaisella tavalla, rehdillä ja luotettavalla metsämieshengellä. Kirsi näyttää tarvittaessa, kuinka pottiputki laulaa ja raivaussaha soi, aurinkoisen hymyn kera! Lisäksi Kirsi on aikanaan ollut silloisen Enson metsäosaston ensimmäinen nainen puunostajana, ja kuten arvata saattaa, puukauppaa tuli ennätystahtiin.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Satu Härkönen, Stora Enso Metsä, puh. 040 832 7458

Toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.