Toholampilaiselle metsäasiantuntija Aleksi Rautiolalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 12.06.2019

Metsä Groupin toholampilaiselle metsäasiantuntija Aleksi Rautiolalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön valtakunnallinen ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsä Groupin Oulun hankintapiirin metsäasiantuntijat Timo Hietala, Eero Junkala, Ari Mattila ja Antti Sillanpää, operaatiopäällikkö Jarmo Karhu sekä piiripäällikkö Ville Keskinen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: " Aleksi on huumorimiehenä koko piirin ja oman hankintaryhmänsä ilopilleri. Huumori on reipasta ja se saa koko porukan nauramaan. Töissä saa olla hauskaa ja tämän huomaa Kannuksen toimiston kahvipöydässä - Aleksin iloisuus tarttuu! Vaikka vitsiä veistellään kaikista aiheista, työasioihin ja tavoitteisiin Aleksi suhtautuu aina tosissaan ja hyviin tuloksiin pyrkien. Huumori ja leikin lasku kohottaa työfiilistä - kun työfiilis on hyvä, tulosta syntyy.

Aleksi toimi aiemmin korjuun operaatioesimiehenä. Kasvaviin toimitustarpeisiin käsi nousi Aleksin suunnalla aina saatesanoin "hoituu". Mies on aina valmis ottamaan haasteita vastaan. Sama tinkimätön asenne omaan työhön jatkuu nykyisessä metsäasiantuntijan toimessa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.


Lisätietoja:
piiripäällikkö Ville Keskinen, Metsä Group, 040 840 4744
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.