Lappeenrantalaiselle metsäneuvoja Teuvo Niinimäelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 12.06.2020

Suomen metsäkeskuksen lappeenrantalaiselle metsäneuvoja Teuvo Niinimäelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksen työntekijät: Rahoituksen ja tarkastuksen asiantuntija Pekka Järvinen sekä metsäneuvojat Henna Aronpuro, Jari Härkönen, Juha Kokkonen ja Tero Kokkonen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: " Metsäneuvoja Teuvo Niinimäelle on karttunut yli 30 vuotta osaamista ja kokemusta metsäalalta. Teuvon on asiantunteva ja rauhallinen tilanteessa kuin tilanteessa. Hän hoitaa työtehtävänsä aina mallikkaasti ja auttaa pyyteettömästi työkavereita tarvittaessa. Teuvo edustaa ja ylläpitää hyvää metsämieshenkeä ja on todella hyvä tyyppi!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

metsäneuvoja Jari Härkönen, Suomen metsäkeskus, puh. 040 584 8787

palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.