Mikkeliläiselle oston opastaja Ville Koivusalolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 01.04.2020

Stora Enson mikkeliläiselle oston opastaja Ville Koivusalolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa. Stipendiä esittivät Stora Enson metsäasiantuntija Teuvo Korhonen, metsäasiantuntija Christoffer Malmberg, metsänhoitoasiantuntija Ari Mäkirinne, metsäasiantuntija Taina Sairio ja metsäasiantuntija Glenn Westerholm.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Ville toimii oston opastajana Etelä-Suomen hankinta-alueella. Hän on työssään rauhallinen ja ystävällinen. Villellä riittää ammattitaitoa ratkoa hankaliakin ongelmia ja hänellä on perusteellinen ja selkeä tapa esittää asioita. Ville on myös helposti lähestyttävä henkilö, joka auttaa ja opastaa ja jonka huumorintaju kantaa kaikenlaisten kysymysten läpi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.


Lisätietoja:
metsäasiantuntija Teuvo Korhonen, Stora Enso Oyj, puh.0400 473 832
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.