Oululaiselle metsäasiantuntija Tapio Karjalaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 10.03.2020

Stora Enso Suomen puunhankinnan oululaiselle metsäasiantuntija Tapio Karjalaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Enson puunhankinnan Pohjois-Suomen aluejohtaja Esa Ojala, operaatiopäällikkö Juha Ekola, operaatiopäällikkö Pekka Iisakka, operaattori Simo Rautio ja metsäasiantuntija Tuomas Ala-Varvi.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Tapio Karjalainen tuo hyvää henkeä työyhteisöön puun kuljetukseen ja korjuuseen liittyen. Lisäksi hän on luonut sujuvan yhteistyön mallin eri toimintojen, kuten puun oston, korjuun ja kuljetuksen sekä yrittäjien välillä. Tapio on aina valmis auttamaan muita ja ottamaan myös muut huomioon. Tapio tarttuu esimerkillisesti omiin töihinsä, sekä on valmis auttamaan muita oma-aloitteisesti. Energiaa riittää myös jokapäiväiseen kehittämiseen. Kertakaikkisen hyvä tyyppi työyhteisössämme!"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

operaatiopäällikkö Juha Ekola, Stora Enso Oyj Metsä, puh. 02046 47653

palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.