Hämeenlinnalaiselle metsäasiantuntija Simo Ansalahdelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 22.12.2020

Metsä Groupin hämeenlinnalaiselle metsäasiantuntija Simo Ansalahdelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsä Groupin operaatioesimies Panu Holm, piiripäällikkö Matti Keronen, operaatiopäällikkö Mauri Nousiainen, palveluneuvoja Pirjo Summanen ja ostopäällikkö Petri Tahvanainen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Simo Ansalahti hoitaa Metsä Groupin metsänhoitosopimusasiakkaiden metsiä Hämeen hankintaryhmän alueella. Hän hoitaa työtehtävänsä aina moitteettomasti ja hyvällä asenteella. Simo saa hyvää palautetta asiakkailtaan sekä kaikilta työkavereiltaan. Simo suhtautuu uusiin asioihin aina ennakkoluulottomasti. Hän on todellinen tiimipelaaja ja pitää yllä omalta osaltaan hyvää ilmapiiriä työporukassa."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.