Isojokelaiselle kuljetusesimies Jere Luhtalalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 17.11.2020

Isojoen Saha Oy:n isojokelaiselle kuljetusesimies Jere Luhtalalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Kuljetus Mäkitalolta toimitusjohtaja Kimmo Mäkitalo, yrittäjät Tommi ja Eija Mäkitalo sekä puutavara-autonkuljettajat Vaiko Kass ja Kati Puro. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Jeren nuorekas innovatiivinen ajattelu ja toimiminen kustannustehokkaasti on tuonut merkittäviä etuja koko toimintaketjulle. Jere on vastuullinen ja pystyy toimimaan paineen alla tasapuolisesti. Hän on näkemyksellään kehittänyt puunkuljetusten tehokkuutta parantavan toimintamallin. Jere toimii myös alueensa hankintaesimiehenä Isojoen Sahalla. Paljon töitä tekevä nuori mies on meistä sopiva henkilö stipendin saajaksi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.