Oululaiselle markkinointiasiantuntija Ringa Tuikalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 09.05.2019

Stora Enson oululaiselle markkinointiasiantuntija Ringa Tuikalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän aluejohtaja Esa Ojala, ostopäälliköt Hannu Kaattari ja Matti Härkönen, viestintäjohtaja Satu Härkönen ja projektipäällikkö Lauri Peteri.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Ringa tuo valoa, iloa ja energiaa Stora Enson puunhankintaan. Hän auttaa, tukee, innostaa ja inspiroi Pohjois-Suomen puunhankintaa ja tarttuu mihin tahansa toimeen. Ilman häntä moni metsänomistajatapahtuma ei yltäisi sille huipputasolle, missä ne ovat. Ringa ylläpitää parhaita metsämiesperinteitä, reiluutta, rehtiyttä ja huumoria.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
Lisätietoja:
viestintäjohtaja Satu Härkönen, Stora Enso Metsä, 040 832 7458
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.