Hakkuukoneen kuljettaja Henry Hänniselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 31.01.2019

Metsäkoneurakointi T ja P Pynnönen Oy:n hakkuukoneen kuljettaja Henry Hänniselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän operaatiopäällikkö Pekka Markkanen, yrittäjäesimiehet Jari Ronkainen ja Janne Smolander, operaattori Taru Timonen sekä Metsäkoneurakointi T ja P Pynnönen Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pynnönen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Henry Hänninen on hyvä tyyppi, joka pitää yllään hyvää työilmapiiriä, ohjaa, tukee ja opastaa muita sekä on aktiivisesti mukana kehittämässä asioita. Hän omaa laajan tuntemuksen metsäalasta.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

Yrittäjäesimies Janne Smolander, Stora Enso Metsä, puh. 040 673 7513

Toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.