Lahtelaiselle työnjohtaja Jarkko Salolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 10.11.2020

Kuljetus Timo Salo Oy:n lahtelaiselle työnjohtaja Jarkko Salolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Oy Finprofile Ltd:n toimitusjohtaja Lauri Kokko, Metsä Groupin logistiikka-asiantuntija Teija Monto, Stora Enso Oyj:n operaatioasiantuntija Mikael Rosenberg, Rämän Kuljetus Oy:n toimitusjohtaja Tero Rämä ja Raskasparin työnjohtaja Vesa Vähä-Nuuja.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Jarkko on erittäin yhteistyökykyinen ja asiallinen yhteistyökumppani. Tiivis yhteistyö ja avoimuus puolin ja toisin korostuvat pylväskuljetusten kaltaisella erittäin spesifillä toimialalla. Jarkko on aina hyväntuulinen ja asiakkaan suuntaan ratkaisulähtöinen. Jarkon kanssa on mukava asioida, kun kaikkeen löytyy aina ratkaisu. Melkein jo soittaessa tietää, että Jarkon vastaus kysymykseen on "No prob".
Jarkko on puutavarankuljetuksen todellinen moniosaaja, asentaja-autonkuljettaja--ajojärjesteljä-psykologi. Ja aina tavattavissa, kello ei koskaan ole niin paljon etteikö Jarkolle voisi soittaa. Jarkko toimii esimerkillisesti ja yhteistyössä on ollut reilu meininki. Hyvän tyypin kriteerit täyttyvät, sillä kanssakäymisestä on jäänyt aina hyvä mieli. Tämä on ehdottomasti Jarkon positiivisen asenteen ansiota. Huoltohommissa tulee aina silloin tällöin eteen jotain odottamatonta ja esimerkiksi aikatauluihin tulee muutoksia. Jarkolta löytyy ymmärrystä myös korjaamon puolelle ja asiat saadaan aina sovittua hyvässä yhteisymmärryksessä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.