Leppävirtalaiselle puutavara-auton kuljettaja Jussi Räsäselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

lauantaina, 04.07.2020

Partasen Kuljetus Oy:n leppävirtalaiselle puutavara-auton kuljettaja Jussi Räsäselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Partasen Kuljetus Oy:n puutavara-auton kuljettaja Vesa Jäntti, aurausurakoitsija Timo Päiväinen ja aurausurakoitsija Aku Laitinen sekä Keitele Groupin hankintaesimies Mikko Laitinen ja Finnharvest Oy:n ajokoneenkuljettaja Aki Sutinen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Iisalmelaisessa Partasen Kuljetus Oy:ssä työskentelevä Jussi Räsänen on raakapuutavaran kaukokuljetuksen ammattilainen ja lähtee töihin säällä kuin säällä iloisin mielin. Jussi ei paljon asioista, haasteista eikä muutoksista stressaa eikä hänen hermojaan saa käryämään millään. Positiivisella elämän asenteella varustettu Jussi on aina valmis pysähtymään, juttelemaan, auttamaan ja neuvomaan työkaveria, asiakkaita, auramiehiä, isäntiä tai muita yhteistyökumppaneita. Kaikkien kanssa toimeentuleva Jussi ennakoi ja organisoi töitä niin, että kaikkien työnteko on helppoa ja sujuvaa. Maalaisjärki ja oma-aloitteisuus on Jussin vahvuudet. Jussi on helposti lähestyttävä, hyvällä huumorintajulla varustettu, ylypee savolaenen. Toivottavasti Jussi ruputtelloo ikuisesti mukana meidän porukan pelissä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Pasi Partanen, Partasen Kuljetus Oy, puh. 0500 670 606

palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.