Markkinointipäällikkö Juha Hannille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 30.01.2019

Stora Enso Metsän markkinointipäällikkö Juha Hannille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän viestintäpäällikkö Markus Haapamäki, viestintäjohtaja Satu Härkönen, ostojohtaja Jari Mutanen sekä markkinointiasiantuntijat Laura Orpana ja Ringa Tuikka.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Juhalla on metsäalan kokemusta erilaisista töistä kannolta tehtaille, Lapista syvälle Savoon. Lisäksi hän järjestää elämyksiä metsäomistajille eri tapahtumien avulla ja Terve Metsä -lehden päätoimittajana. Oli tilanne mikä hyvänsä, Juhalla riittää huumoria ja positiivista mieltä. Juha osaa myös tehdä metsäasioista ihmisläheisiä ja ymmärrettäviä, ja tuo reilua meininkiä kaikkialle. Hänen näppäimistöltään syntyy myös ihmisläheistä tekstiä oli sitten kyseessä metsämiesperinteet tai tulevaisuus. Mahtava tyyppi!

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Satu Härkönen, Stora Enso Metsä, puh. 040 832 7458

Toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.