Nurmijärveläiselle tutkimuspäällikkö Kalle Kärhälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 05.03.2019

Stora Enso Metsän nurmijärveläiselle tutkimuspäällikkö Kalle Kärhälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Ensosta viestintäjohtaja Satu Härkönen, liiketoiminta-analyytikot Jenni Kahri ja Lasse Maunula, markkinointiasiantuntija Teemu Kallio sekä kehityspäällikkö Teppo Salmi.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Kalle tuo metsäalan tohtorismiehenä kaivattua analytiikkaa ja tieteellistä ajattelua - hedelmällisesti poikkeavaakin näkökulmaa puunhankinnan päivittäiseen työhön. Laajan kontaktiverkostonsa kautta Kallen dialogi eri sidosryhmiin toimii ja tietoa hyödynnetään puolin ja toisin metsäalan hyvän tulevaisuuden takaajaksi.

Ennen kaikkea Kalle on erinomainen gradujen ohjaaja ja opiskelijoiden tukija. Hän on ohjannut huolellisesti ja paneutuen lukemattomia lopputyön tekijöitä varmistaen, että tulevaisuudessakin metsäalalla on loistavia osaajia. Lisäksi Kallesta tekee hyvän tyypin työyhteisössä jo se, että hän on todellinen herrasmies, erinomainen esimerkki metsäalan perinteistä tässäkin.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
Lisätietoja:

viestintäjohtaja Satu Härkönen, Stora Enso Metsä, 040 832 7458
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.