Pudasjärveläiselle suunnittelija Reijo Kuosmaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 16.12.2021

Metsähallituksen suunnittelija Reijo Kuosmaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsähallitus Metsätalous Oy:stä ympäristöasiantuntija Marjaana Ahokumpu, suunnittelupäällikkö Ilkka Herukka, korjuuesimies Tiina Juntunen, tiimiesimies Rami Nissema ja aluejohtaja Arto Tolonen. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Reijo Kuosmanen on aina valmis auttamaan ja neuvomaan työkavereita. Reijon yhteistyökyky kaikkia työkavereita kohtaan on esimerkillistä. Hän kehittää oma-aloitteisesti erilaisia paikkatiedon hyödyntämiskeinoja Metsähallituksen Metsätalous Oy:n eri prosessien tarpeisiin ja jakaa auliisti myös tietonsa ja osaamisensa. Erityismaininnan ansaitsee Paula-myrskyn tuhojen korjuun suunnitteluun liittyvä työ, jossa Reijon työstämät paikkatiedon työkalut ovat olleet erittäin tärkeässä roolissa.”  

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Arto Tolonen, aluejohtaja, Metsähallitus Metsätalous Oy, puh. 0400 192 931 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.