Enonkoskelaiselle kuljetusyrittäjä Kari Malmstedtille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 08.12.2020

Kuljetusliike Kari Malmstedt Oy:n enonkoskelaiselle kuljetusyrittäjä Kari Malmstedtille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Stora Enson Suomen puunhankinnasta operaatiojohtaja Lauri Kuusisto, kehityspäällikkö Antti Karjalainen, operaatiopäällikkö Kalle Kärhä, operaatioasiantuntija Titta Laitinen, emeritus-sopimusneuvottelija Ville Lappalainen, ostopäällikkö Joel Sahlman ja hankintapäällikkö Elise Stenroos ja toimitusjohtaja Kari Palojärvi, Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:stä.   
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

" Kuljetusyrittäjä Kari Malmstedt Enonkoskelta on määrätietoisesti ja pelottomasti luonut askel kerrallaan puutavarakuljetuksen ja korjaamopalvelujen yrityksen, oman alansa suurimman Suomessa. Osaava, kuunteleva, vaikeissakin tilanteissa kehityksen ja aina hyvän yhteistyön kautta ratkaisuja hakeva kuljetusalan rautainen ammattilainen. Yhteistyö pelaa joka suuntaan, niin oman yrityksen henkilöstön kuin urakanantajan kanssa yhdessä toiminnan kehittäminen. Hyödyt eivät jää pelkästään omaan firmaan, vaan myös koko kuljetusalan yrittäjäkunta ja kuljettajat arvostavat Malmstedtin tekemää alan kehitystyötä. Kari on luottamusta herättävä sivistynyt herrasmies, yhteishengen ja puukuljetusten Hyvä Tyyppi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen
Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.