Konneveteläiselle asiakkuusasiantuntija Kirsi Järvikylälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 08.02.2022

Suomen metsäkeskuksen asiakkuusasiantuntija Kirsi Järvikylälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta asiakkuudenhallinnan sovellusvastaava Marika Alatalo, viestinnän asiantuntija Inkeri Järvinen, analyytikko Matti Kari, metsänomistajapalvelujen asiantuntija Kaisa Laitinen, metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Marko Mustonen sekä asiakkuusasiantuntijat Niina Perkkiö ja Jouni Räty.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Kirsi on aina valmis auttamaan työkavereita. Hän on hyvä kuuntelija ja ottaa työkaverit siipiensä suojiin kuin lintuemo: kannustaen ja positiivista ilmapiiriä luoden. Etäpalaverien aikakaudella edes kuulokkeiden taustamelun vaimennus ei ole pystynyt suodattamaan Kirsin hymyä pois Teams-keskusteluista.
Kirsillä on aito halu kehittää asioita. Hän perehtyy asioihin huolellisesti ja hakee aktiivisesti ja oma-aloitteisesti ratkaisuja ongelmiin. Kirsillä on luja tahto tehdä asiat valmiiksi sovitussa aikataulussa. Hän ei luovuta hevillä, vaan selvittää sitkeästi kiperimmätkin ongelmat, ja aina hyvässä yhteishengessä. Vain korkeiden paikkojen haasteet Kirsi jättää suosiolla muille.
Pitkän Metsäkeskus-uransa aikana Kirsi on kehittänyt osaamistaan ja tarttunut rohkeasti uusiin tehtäviin. Hän aloitti työt metsäsuunnittelijana. Sen jälkeen Kirsi on muun muassa järjestänyt metsänomistajille koulutuksia ja tapahtumia, valvonut metsälainsäädäntöä tarkastajana sekä auttanut Keski-Suomen metsäalan yrityksiä yritysneuvojana. Tällä hetkellä Kirsin tehtävänä on opastaa ja auttaa työkavereita sekä selvittää moninaisia mysteereitä Metsäkeskuksen asiakkuudenhallintajärjestelmän valtakunnallisena pääkäyttäjänä.
Vapaa-ajalla Kirsi osaa jättää työasiat taakseen, mutta sama tarmokas kannustus ja palveluherkkyys jatkuu niin urheilukentän laidalla, kiekkokaukalon katsomossa kuin ystävien ja läheistenkin luona.
Kirsillä on sydän täynnä kultaa ja työkaverina hän on huipputyyppi, jonka kanssa asioiden hoitaminen on helppoa ja sujuvaa."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Kaisa Laitinen, metsänomistajapalvelujen asiantuntija, Suomen metsäkeskus, puh. 044 710 4340
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.