Liperiläiselle opastaja Jani Ylöselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 14.04.2022

Stora Enson liperiläiselle opastaja Jani Ylöselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Stora Ensosta ostopäälliköt Antti Rantanen ja Olli Simanainen sekä Joensuun ja Kiteen ostotiimien 30 metsäasiantuntijaa.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Janin järjestelmällisyys ja sitoutuneisuus työnsä hoitamiseen on huippuluokkaa. Positiivisella ja hyvällä asenteella höystettynä hän tukee metsäasiantuntijoita heidän arjen työssään ratkoen ongelman kuin ongelman. Jani on helposti lähestyttävä ja hänen reagointinsa ongelmien ratkaisemiseksi on nopeaa. Samassa yhteydessä hän pyrkii lisäämään työkavereiden osaamista osallistamalla heidät prosessiin.
Jani ei jää märehtimään ja voivottelemaan vastoinkäymisten kohdalla, vaan ratkaisukeskeisenä ihmisenä päättäväisesti selvittää esille nousseet haasteet. Työyhteisön osaamista Jani varmistaa myös jakamalla tietoa proaktiivisesti laajalle työyhteisöön.
Metsäasiantuntijat kokevat Janilta saamansa avun erittäin tärkeäksi ja työhyvinvointia tukevaksi. Jani on rehti ja luotettava tolkun metsämies, tuoden työyhteisöön hyvää huumoria."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Olli Simanainen, ostopäällikkö, Stora Enso Metsä, puh. 040 354 6945  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.