Nurmijärveläiselle yksikön johtaja, koulutuspäällikkö Pertti Hourunrannalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 31.01.2022

TTS Työtehoseuran nurmijärveläiselle yksikön johtaja, koulutuspäällikkö Pertti Hourunrannalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät TTS Työtehoseurasta opinto-ohjaajat Johanna Girod, Annikka Myrsky ja Leena Saarela, opintosihteeri Eila Kangasniemi, kehittämispäällikkö Eila Lautanen, toimitusjohtaja Juha Ojala, koulutuspäällikkö Mia Tapio ja koulutusjohtaja Maarit Tenkula.   
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Pertti on laaja-alainen, avarakatseinen, kehittämishaluinen sekä oikeudenmukainen. Hän on kehittänyt käytännön johtamistyötä, töiden organisointia ja suunnitelmallisuutta metsäkoulutuksessa ollen urallaan mukana myös erilaisissa metsään liittyvissä tutkimushankkeissa. Pertin kanssa on helppo tulla toimeen ja tehdä yhteistyötä, koska hän on kannustava, luotettava, rauhallinen ja asiat hoitava metsämies.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Leena Saarela, opinto-ohjaaja, TTS Työtehoseura, puh. 050 387 9584  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.