Rautavaaralaiselle metsuri Satu Saarelaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 28.01.2022

Metsähallituksen rautavaaralaiselle metsuri Satu Saarelaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsähallituksesta luontovalvoja Pekka Hautala, kehityspäällikkö Pertti Itkonen, tiedottaja Keijo Kallunki, metsuri Reijo Kontinen ja tienrakennusesimies Tapani Pennanen.   
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Satu on lämminhenkinen työkaveri ja metsureidemme pääluottamusmies. Hän paneutuu aina eteen tuleviin haasteisiin positiivisella otteella ja tuo esille myös korjattavat epäkohdat. Tunnemme hänet lukuisista työyhteisön kokouksista, tilaisuuksista ja kehittämispäivistä, joissa olemme oppineet tuntemaan Sadun sitoutuneisuuden ja määrätietoisuuden sekä kehittämispyrkimykset kaikille tasa-arvoisen työyhteisön eteen. Satu on hyvä tyyppi ja häneen voi aina luottaa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Keijo Kallunki, tiedottaja, Metsähallitus, puh. 040 5362 184  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.