Siilinjärveläiselle operaattori Jussi Komulaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 05.06.2019

Stora Enso Metsän siilinjärveläiselle operaattori Jussi Komulaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön valtakunnallinen ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Enson metsäasiantuntijat Esko Happonen, Jyrki Jäppinen, Santtu Korhonen, Tuomo Rossinen ja Ville Tuhkanen Itä-Suomesta.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Jussi muutti Nilsiän toimiston tilanahtauden takia tänne meille tämän vuoden alusta. Eli hän on Jyväskylän tiimin operaattori ja me tällä toimistolla Varkauden tiimiä, mutta se ei ole millään tavoin ollut este hyvälle kanssakäymiselle. Jussi on hyvin sosiaalinen ja auttamishaluinen yli tiimirajojen.

Uuden metsäjärjestelmämme käyttöönotto on ollut haasteellista, mutta Jussi on omaksunut järjestelmän käytön tosi hyvin, ja on tarvittaessa aina antanut apua ja neuvoja myös meille ”vieraan” tiimin porukoille. Jussilla on hyvin valoisa ja positiivinen asenne elämään, riitaa hänen kanssaan ei saa tekemälläkään.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
metsäasiantuntija Tuomo Rossinen, Stora Enso Metsä, 0400 377 846
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.